Home » Aanhanger E bij B
Ook voor uw aanhangerrijbewijs bent u bij Autorijschool Keppel aan het juiste adres!

Er zijn diverse mogelijkheden om het B/E rijbewijs te behalen, echter de voorkeur van de rijschool is om de lessen in blokken te verdelen.

U kunt kiezen uit de variant waarbij alle lessen op 1 dag gedaan worden, daarbij moet u bedenken dat alle lessen achter elkaar gedaan worden en aansluitend aan het einde van de dag een examen gaan doen.

Onze voorkeur gaat uit naar een 2 blokken van 3 uur en op de dag van het examen een blok van 2 uur en dan examen gaan doen.
Wat kost een gewoon rijles pakket van 8 rijlesuren incl. het examen en de huur van de combinatie tijdens het examen? Voor 550,00 heeft u dan 9 lessen plus examen.


Wanneer hebt u rijbewijs E achter B nodig?

In de praktijk blijkt nogal eens dat bestuurders van een combinatie van een personenauto met aanhangwagen niet over het juiste rijbewijs beschikken.
Wie bijvoorbeeld met een zware caravan, een paardentrailer of een boottrailer wil rijden, moet een geldig Nederlands rijbewijs BE hebben.

Voor meer informatie over de regels voor het rijbewijs BE heeft het ministerie van I & M een brochure gemaakt. Als je deze wilt lezen klik dan HIER .

Op het examen worden er een aantal administratieve vragen gesteld die voorafgaand aan het examen doorgenomen worden.

Enkele vragen over voertuigcontrole , aan- en afkoppelen en het kentekenbewijs zijn standaardvragen. Wij geven u daarvoor de benodigde kopieën mee, zodat u deze thuis kunt doornemen.

Het onderhoud gebeurt jaarlijks door Stikvoort Avada , een bedrijf dat je niet laat stilstaan.

Aanmelden? Klik dan HIER .
Home
Tarieven
Rijlessen
Theorie
E achter B
Autisme
Proefles aanvragen
Handige linken

CBR
Rijschool machtigen
Rijschoolgegevens
Rijles en autisme
Autorijschool B.P.Keppel
Lindenlaan 40
3741 WP Baarn

www.autorijschool-keppel.nl
info@autorijschool-keppel.nl

mobiel 06-21983840
privé 035-6837767