Home » DeRijstijlcoach
Aan dit gedeelte van de website word op dit moment flink gesleuteld. Wel wil ik alvast een tip van de sluier oplichten, namelijk het volgende:

Veel rijscholen bieden als een soort van compensatie in de gaten van het wekelijkse rooster aan om "opfrislessen" te gaan geven.
Natuurlijk heel erg nuttig en ook raadzaam, maar DeRijstijlcoach gaat hieraan een andere invulling geven.

Denk aan bijvoorbeeld eerst het afleggen van een klein beknopt theorie-examen van ongeveer 30 minuten, een 0-meting om eens te kijken wat het gemiddelde verbruik en de verreden hoeveelheid brandstof is, gevolgd door maatwerk geleverde oplossingen om tot een lager gemiddeld brandstof verbruik te komen en misschien wel een hogere gemiddelde snelheid gehaald?

Indien gewenst of als de situatie het toelaat ga ik ook iets vertellen over het gebruik van rij-hulpsystemen in de auto, u moet denken aan bijvoorbeeld het gebruik van de cruise control, of de lane assist. Zijn deze termen u bekend? En ook uitgelegd door de dealer, of was de aflevering kort en bondig uitgelegd waar de meest belangrijke knopjes en meters zitten en waar de tankdop zit? Natuurlijk niet bij volledig elektrische voertuigen

Home
Tarieven
Rijlessen
Theorie
E achter B
Autisme
Proefles aanvragen
Handige linken

CBR
Rijschool machtigen
Rijschoolgegevens
Rijles en autisme
Autorijschool B.P.Keppel
Lindenlaan 40
3741 WP Baarn

www.autorijschool-keppel.nl
info@autorijschool-keppel.nl

mobiel 06-21983840
privé 035-6837767