" De vreugde van de goede kwaliteit duurt voort, als de ergernis van de hoge prijs al lang vergeten is.

De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang vergeten is
."

Gelukkig is de leerling stop niet meer van toepassing helaas nog wel een wachtlijst. Hoe lang dit is kan ik op dit moment niet voorspellen, hangt allemaal af van de wachttijden bij het CBR.

Bij Autorijschool Keppel uit Baarn kun je het beste terecht voor het behalen van je rijbewijs B en E achter B, grote en zware aanhanger. 

Bij Autorijschool Keppel kun je kiezen voor rijles met een schakelauto of een automaat lesauto. Voor rijlessen in de automaat auto betaal je niets extra .

Autorijschool Keppel geeft rijles in de regio Baarn, Soest, Laren, Eemnes, Hilversum, Blaricum,  Wij halen je thuis, van school of van het werk op, en je rijdt altijd individueel. Dus geen taxi rijden: je wordt niet door een leerling opgehaald en je brengt geen leerling weg. 
Bij Autorijschool Keppel kun je terecht voor individuele theorieles, of anders in een heel klein groepje, dus geen grote groepen.

Autorijschool Keppel is gecertificeerd door  Spectrum Brabant  voor het geven van rijles aan mensen met een beperking of een vorm van autisme, ADHD, ADD, MCDD.Door de jaren langen opgebouwde kennis en ervaring en bijscholing bent u bij Autorijschool Keppel op het juiste adres voor faalangst, rijangst, autisme, aanhangerrijbewijs, rijstijlcoach, opfrislessen, theorielessen
Klik voor meer informatie op onderstaande banner.


Lesprijzen 2023*

De proefles is gratis*, je theorieboek is gratis*, je RIS praktijkboek is gratis*, de eerste 4 rijlessen met €20,00 korting per rijles*.
Bij Autorijschool Keppel kun je uit verschillende lestijden kiezen, lesprijs per 60 minuten €60,00 per 75 minuten €75,00 en per 90 minuten €90,00.

Toeslag voor de avond en de zaterdag lessen zijn: €35,00 per rijles van 90 minuten, €30,00 per rijles van 75 minuten en €25,00 voor een rijles van 60 minuten.

Lestijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:30,  Annuleren binnen 48 uur is 50% van de lesprijs en binnen 24 uur is het 100% van de lesprijs. Indien een leerling binnen 1 betalingsperiode geen rijlessen heeft gevolgd dan behoud de rijschool zich het recht voor om de leerling op de wachtlijst te zetten, dit om onnodige vertragingen bij de reeds wachtende leerlingen te voorkomen. Uitzonderingen zijn bespreekbaar!

Ophalen of wegbrengen van andere leerlingen, daar doe ik niet aan, zodat je voor de volle 100% rijles hebt en je niet voor taxichauffeur speelt.

Als de kandidaat ervoor kiest om NIET te gaan lessen bij Autorijschool Keppel, dan wordt een bedrag van €90,00 berekend. Het leermiddel en het praktijkboek worden teruggegeven. indien het theorieboek gebruikt is wordt dit gezien als een losse verkoop.

KOSTEN VOOR HET BE Rijbewijs:
Voor €650,00 incl. BTW heeft u dan 8 lessen plus examen plus het gebruik van de combinatie tijdens het examen.
Dit is een pakket prijs. Mocht het zo zijn dat u meer of minder lessen nodig blijkt te hebben dan word dit altijd verrekend.
Gratis*( of bijna gratis):

 • PROEFLES t.w.v. €90,00 is gratis
 • RIS praktijkboek t.w.v. €30,00* is gratis
 • Theorieboek t.w.v. €50,00,00*is gratis

 • Eerste 4 rijlessen met €20,00 korting per rijles
 • Gebruik van de rijlesplanner
 • Rijbewijs-app (welke rijschool heeft dat!)
 • Betalingen gaan via Ideal.
 • GEEN meerprijs als je automaat wilt rijden.
 • SMS service zodat je geen rijles kan missen.

  * bij een volledige rijopleiding. Als de kandidaat ervoor kiest om NIET te gaan lessen bij Autorijschool Keppel, dan wordt een bedrag van €90,00
  berekend. Het leermiddel en het RIS-boek worden teruggegeven, indien het theorieboek is gebruik word het theorieboek gezien als een losse verkoop.

  Aanbieding geldt van 01-01-2023 tot en met 31-12-2023,  tussentijdse wijzigingen van lesprijzen en lestijden voorbehouden.

  Wegens het grote succes van de actie van Peugeot garage Nefkens in Baarn ook volgend jaar weer voor elke geslaagde leerling een dagje gratis** autorijden


  ** Leerling maakt zelf een afspraak bij Nefkens uit Eemnes, Autorijschool Keppel is niet aansprakelijk voor enige schade aan voertuigen en andere materialen. 

  Niet alleen voor uw aanhanger rijbewijs bent u bij Autorijschool Keppel aan het juiste adres.
  Bij ons kunt u ook terecht indien u meer vaardigheden wilt beheersen met uw caravan of paardentrailer. Indien gewenst kan dit plaatsvinden met uw eigen combinatie.
  Er zijn diverse mogelijkheden om het B/E rijbewijs te behalen, de voorkeur van de rijschool is om de lessen in blokken te verdelen.
  U kunt kiezen uit de variant waarbij alle lessen op 1 dag gedaan worden, daarbij moet u bedenken dat alle lessen achter elkaar gedaan worden en aansluitend aan het einde van de dag een examen gaan doen.
  Onze voorkeur gaat uit naar een 2 blokken van 3 uur en op de dag van het examen een blok van 2 uur en dan examen gaan doen.

  Wat kost een pakket van 8 rijlesuren incl. het examen en de huur van de combinatie tijdens het examen?

  Voor €650,00 heeft u dan 8 lessen plus examen plus het gebruik van de combinatie tijdens het examen.

  Een losse rijles met de combinatie kost €65,00 per uur.

  Beste cursist,

  Het halen van het theoriecertificaat is een must! Zonder een geldig theoriecertificaat kan je geen toets en/of praktijkexamen aanvragen.

  Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen dus begin op tijd met het leren van de theorie.Via deze link https://www.theorie-leren.nl kunnen jullie theorie materiaal bestellen en via deze link om de theorie lessen te volgen, of in te loggen met een code.
  Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Gevaarherkenning – gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden.

  2. Kennis – hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen, dit onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden.

  3. Inzicht – hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen, dit onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden.


  Ben je geslaagd voor je rijbewijs, dan heeft Autorijschool Keppel in samenwerking met Peugeot Nefkens in Baarn de volgende aanbieding: elke geslaagde leerling mag gratis* 1 dagje een door Peugeot Nefkens aangeboden auto gaan rijden. 

  * Zelf regel je jouw uitgekozen dag samen met Nefkens. Autorijschool Keppel heeft op geen enkel vlak invloed en is ook voor geen enkel voorval aansprakelijk, Jouw aanspreekpunt is Peugeot Nefkens.
  Let op: wanneer je nog 17 jaar bent, mag je alleen maar gaan rijden als er een door jou aangegeven begeleider mee is en op je begeleiderspas staat.
  Meer hierover op www.2todrive.nl

  Wegens het grote succes van de actie uit 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 van Peugeot garage Nefkens in Baarn.

  Ook in 2021 weer voor elke geslaagde leerling een dagje gratis* autorijden.

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs bij Autorijschool Keppel.

  Natuurlijk wil je zo snel mogelijk gaan autorijden. Dat kan!!

  MAAK GRATIS* 1 DAG GEBRUIK VAN EEN PEUGEOT.

  Deze auto wordt je, op een door jouw uitgekozen dag, aangeboden door Nefkens Baarn.

  Maar wel binnen drie maanden na het behalen van je rijbewijs!

  Peugeot garage Nefkens Baarn en Autorijschool Keppel wensen je nog heel veel veilige kilometers toe.

  *Op de eindfactuur brengt Autorijschool Keppel 30,00 in mindering en dit om de brandstof weer aan te vullen als je de auto terug brengt.
  Zelf regelen de rijbewijs bezitters de afspraken met Peugeot garage Nefkens Baarn. Autorijschool Keppel is in verhuur van de auto geen deelnemer en kan hierdoor ook nergens voor aansprakelijk worden gesteld.

  Actie geldt in principe tot en met 31-12-2022 tenzij er concrete aanwijzingen zijn kan dit worden aangepast.

  Aan dit gedeelte van de website word op dit moment flink gesleuteld. Wel wil ik alvast een tip van de sluier oplichten, namelijk het volgende:

  Veel rijscholen bieden als een soort van compensatie in de gaten van het wekelijkse rooster aan om "opfrislessen" te gaan geven.
  Natuurlijk heel erg nuttig en ook raadzaam, maar DeRijstijlcoach gaat hieraan een andere invulling geven.

  Denk aan bijvoorbeeld eerst het afleggen van een klein beknopt theorie-examen van ongeveer 30 minuten, een 0-meting om eens te kijken wat het gemiddelde verbruik en de verreden hoeveelheid brandstof is, gevolgd door maatwerk geleverde oplossingen om tot een lager gemiddeld brandstof verbruik te komen en misschien wel een hogere gemiddelde snelheid gehaald?

  Indien gewenst of als de situatie het toelaat ga ik ook iets vertellen over het gebruik van rij-hulpsystemen in de auto, u moet denken aan bijvoorbeeld het gebruik van de cruise control, of de lane assist. Zijn deze termen u bekend? En ook uitgelegd door de dealer, of was de aflevering kort en bondig uitgelegd waar de meest belangrijke knopjes en meters zitten en waar de tankdop zit? Natuurlijk niet bij volledig elektrische voertuigen

  Niet alleen voor uw aanhanger rijbewijs bent u bij Autorijschool Keppel aan het juiste adres. Straks erop uit met de caravan maar toch een beetje onzeker over het manouvreren? Ook daar zijn we voor!


  Bij ons kunt u ook terecht indien u meer vaardigheden wilt beheersen met uw caravan of paardentrailer.Indien gewenst kan dit plaatsvinden met uw eigen combinatie.
  Hoe nemen we vooruit op de juiste manier krappe bochten? Stoeprandjes en uitzwaai achter... Hoe gebruik je de caravan- én de autospiegels? 

  Tijdens de 2 uur durende caravancursus behandelen we de volgende instructie onderdelen

  Het nemen van krappe bochten
  Stuur karakter van de caravan herkennen
  Recht achteruitrijden
  Bochtje achteruit (Garage rijden)
  Bij rijders training (op tekens van de bijrijder achteruitrijden)
  Vanuit een onmogelijke situatie de caravan toch goed op zijn plek weten te krijgen.

  Aanhanger lessen

  Er zijn diverse mogelijkheden om het B/E rijbewijs te behalen, de voorkeur van de rijschool is om de lessen in blokken te verdelen.
  U kunt kiezen uit de variant waarbij alle lessen op 1 dag gedaan worden, daarbij moet u bedenken dat alle lessen achter elkaar gedaan worden en aansluitend aan het einde van de dag een examen gaan doen.

  Onze voorkeur gaat uit naar een 2 blokken van 3 uur en op de dag van het examen een blok van 2 uur en dan examen gaan doen.

  WAT:
  We gaan rijden met de aanhanger op diverse plekken en doen daar de bijzondere verrichtingen, deze kunnen zijn: Recht achteruit rijden, een bocht achteruit rijden achterwaarts voor een laad/ los perron rijden, keren door een halve draai.
  Ook van belang is het om bewust te worden van de mogelijkheden maar zeker ook de onmogelijkheden van het rijden met een aanhanger. Te denken valt aan het nemen van een bocht een smal straatje in of hoe kan je het makkelijkste een dun straatje achterwaarts in steken.

  HOE:
  Het beste resultaat word bereikt door de lesstof te verdelen over meerdere dagdelen, dat wil zeggen 2 blokken van 3 uur en dan op de dag van het examen 2 uur vooraf en aansluitend examen doen.

  KOSTEN:
  Voor 665,00 incl. BTW heeft u dan 8 lessen plus examen plus het gebruik van de combinatie tijdens het examen.
  Dit is een pakket prijs. Mocht het zo zijn dat u meer of minder lessen nodig blijkt te hebben dan word dit altijd verrekend.

  Voor wie?
  Wanneer hebt u rijbewijs E achter B nodig?

  In de praktijk blijkt nogal eens dat bestuurders van een combinatie van een personenauto met aanhangwagen niet over het juiste rijbewijs beschikken.
  Wie bijvoorbeeld met een zware caravan, een paardentrailer of een boottrailer wil rijden, moet een geldig Nederlands rijbewijs BE hebben.

  Voor meer informatie over de regels voor het rijbewijs BE heeft het ministerie van I & M een brochure gemaakt. Als je deze wilt lezen klik dan HIER .

  Op het examen worden er een aantal administratieve vragen gesteld die voorafgaand aan het examen doorgenomen worden.

  Enkele vragen over voertuigcontrole , aan- en afkoppelen en het kentekenbewijs zijn standaardvragen. Wij geven u daarvoor de benodigde kopieën mee, zodat u deze thuis kunt doornemen.


  Aanmelden? Klik dan HIER .

  CBR informatie

  Wij willen je zo goed mogelijk voorbereiden op het praktijkexamen. Om je een indruk te geven hoe de diverse examens er bij het CBR uitzien, vind je hier een aantal filmpjes van het CBR.

  Bekijk alle filmpjes eens rustig, zodat je weet wat je te wachten staat.

  Zo gaat het theorie-examen


  Zo gaat de tussentijdse toets
  Zo gaat het praktijkexamen


  Zo gaat het faalangstexamen  Zo gaat het E achter B-examen
  Heb je nog vragen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Bekijk deze filmpjes een paar keer, want hoe beter voorbereid je naar het examen gaat, hoe groter de kans op slagen is! Wist je dat met het nemen van een tussentijdse toets de kans op slagen bij het praktijkexamen met maar liefst 15% tot 20% toeneemt? Dus ons advies is: neem altijd een tussentijdse toets.

  Natuurlijk feliciteren we deze leerlingen met het behalen van hun rijbewijs. We wensen ze heel veel veilige kilometers toe!

  En natuurlijk maken jullie ook gebruik van een dag rijden met een Peugeot, aangeboden door Peugeot Nefkens Baarn .
  "The Wall of FAME!!

  Voor rijbewijs B 2023: 
   
  Sanne Heemstra 
  Richard de Leeuw 
  Joel Lustenhouwer


     Voor het aanhanger rijbewijs E achter B

  Remy Roodenburg 
  Thijs Vriens 
  Michiel van Brummelen 
  Robin Akster 
  Pim Zwanikken 
  Maurits Bergman 
  Marten van der Windt  Bijgewerkt tot 27-04-2023
  Autorijschool Keppel heeft een App om je rijlessen te kunnen plannen.

  Zoek in de Appstore of de Android-store naar: de RijbewijsApp en download daar deze App.


  Het is mogelijk om via deze App rijlessen in te plannen van zowel 60 als 90 minuten.

  Tevens krijgen jullie een SMS bericht de avond voor dat je rijles hebt.

   Klik hier om de rijlesplanner te openen.

  Voer je e-mailadres in en het door de rijschool aangemaakte wachtwoord, en je bent klaar om in te plannen.
  Je kunt in de agenda tot 31 dagen van tevoren rijlessen inplannen, en tot 2 dagen van te voren deze weer annuleren.

  Indien een leerling binnen 1 betalingsperiode geen rijlessen heeft gevolgd dan behoud de rijschool zich het recht voor om de leerling op de wachtlijst te zetten, dit om onnodige vertragingen bij de reeds wachtende leerlingen te voorkomen. Uitzonderingen zijn bespreekbaar!


  Omstandigheden zoals een sterftegeval in de familie, of andere zeer dringende gevallen ga ik daar uiteraard niet moeilijk om doen.
  Onze contactgegevens zijn:

  Autorijschool B. P. Keppel
  Lindenlaan 40
  3741 WP Baarn

  www.autorijschool-keppel.nl
  info@autorijschool-keppel.nl

  mobiel 06-21983840


  BTW-id: NL001901359B97 

  Ingeschreven bij de KvK in Amersfoort onder nummer 32077506

  CBR rijschoolnummer 0667R8.
  Dit nummer is nodig voor de aanmelding bij het CBR om een aanvraag voor je praktijkexamen te kunnen doen.

  Tijdens de rijlessen worden voortdurend camera opnamen gemaakt. Deze beelden zullen alleen gebruikt worden om bijv verkeerssituaties te verduidelijken aan de kandidaat die op dat moment daadwerkelijk rijles heeft. Nimmer krijgt de kandidaat beelden te zien van andere leerlingen en andersom.

  In het uitzonderlijke geval dat de camerabeelden gebruikt moeten worden tbv een aanrijding of andere zaken waarbij politie of justitie gebaat zijn moeten de beelden worden vrijgegeven.
  Home
  Tarieven
  Rijlessen
  Theorie
  E achter B
  Autisme
  Proefles aanvragen
  Handige linken

  CBR
  Rijschool machtigen
  Rijschoolgegevens
  Rijles en autisme
  Autorijschool B.P.Keppel
  Lindenlaan 40
  3741 WP Baarn

  www.autorijschool-keppel.nl
  info@autorijschool-keppel.nl

  mobiel 06-21983840
  privé 035-6837767

  Voorwaarden en Privacyverklaring